KULLANIM ALANI, KULLANIM ZAMANI, KULLANIM ŞEKLİ VE MİKTARI |
|
KULLANIM ALANI |
KULLANIM ŞEKLİ VE MİKTARI |
KULLANIM ZAMANI |
TOPRAKTAN |
YAPRAKTAN |
Tüm Sera Sebzeciliği Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Fasulye Karpuz, Kavun, Soğan, Havuç, Patates, Çilek Vb. |
1000-1500cc/Da
|
100 Litre Suya 300 - 350 CC |
Ekim dikimden itibaren hasat sonuna kadar 15-20 gün ara ile 4-5 tekerrürde uygulanır. |
üm açık alan Sebzeciliği Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Fasulye Karpuz, Kavun, Soğan, Havuç, Patates, Çilek Vb.
|
750-1000cc/Da
|
100 Litre Suya 250 - 300 CC |
Ekim dikimden itibaren hasat sonuna kadar 15-20 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır. |
Tüm yaprağı yenen kışlık sebzeler Karnabahar, Prasa, Ispanak, Marul Kıvırcık, Aysberg vs. |
750-1000cc/Da
|
100 Litre Suya 250 - 300 CC |
Ekim dikimden itibaren 20-30 gün aralıklar ile |
Kavun, Karpuz, Kabak vs. |
750-1000cc/Da
|
100 Litre Suya 250 - 300 CC |
Ekim dikimden itibaren 20-30 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır |
Fidanlık Süs Bitkileri |
750-1000cc/Da |
100 Litre Suya 250 - 300 CC |
15 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır |
Tüm Meyve Ağaçlarında Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Ayva, Kiraz, Vişne, Badem, Bağ, Zeytin ve Narenciye vs. |
1500-2000cc/Da veya Ağaç Başına 100-125 cc |
100 Litre Suya 350 - 400 CC |
3 Uygulama tavsiye edilir. 1. Tomurcuklanma ve çiçeklenmenin hemen öncesinde 2. Meyve oluşumunda 3.Hasat sonuna kadar |
Tüm Endüstri Bitkileri Mısır, Soya, Tütün, Pamuk, Ayçiçeği, Ş. Pancarı vs. |
750-1000cc/Da |
100 Litre Suya 300 - 350 CC |
Bitkiler 10-15 cm boya ulaştıktan sonra 20 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır. |
Tüm Tarla Bitkileri Arpa, Buğday, Nohut, Mercimek vs. |
----------------------- |
100 Litre Suya 300 - 350 CC |
Yabancı ot ilacı ile birlikte ve kardeşlenme döneminde olmak üzere 2 uygulama |