Bizi Arayın +90 532 793 73 37
Bize Yazın info@nikagro.com.tr

FORCES/AMİNO FORTE

Bitkisel Menşeli Amino Asit İçeren Organik Gübre

                       

GARANTİ EDİLEN İÇERİK                                                                                                              W/W        
Organik Madde  %45
Organik Karbon %15
Serbest Amino Asitler %30
Toplam Azot (N) %3
Organik Azot %3
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) %3
pH 4-5
KULLANIM ALANI, KULLANIM ZAMANI, KULLANIM ŞEKLİ VE MİKTARI  
KULLANIM ALANI KULLANIM ŞEKLİ VE MİKTARI KULLANIM ZAMANI
DAMLAMASULAMA İLE TOPRAKTAN YAPRAKTAN
Tüm Sera Sebzeciliği Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kabak, Soğan, Çilek vs.

650 - 850 gr/Da

100 Litre Suya 75-150 gr Ekim ve dikimden itibaren hasat sonuna kadar 15-20 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır.

Tüm Açık alan Sebzeciliği Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kabak, Soğan, Çilek vs.

650 - 850 gr/Da

100 Litre Suya 75-150 gr Ekim ve dikimden itibaren hasat sonuna kadar 15-20 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır.
Tüm Yaprağı Yenen Kışlık Sebzeler Karnıbahar, Pırasa, Ispanak, Marul, Kıvırcık, Aysberg vs.

650 - 850 gr/Da

100 Litre Suya 75-150 gr Ekim ve dikimden itibaren 20-30 gün ara ile 
Kavun, Karpuz, Soğan, Havuç, Sarımsak, Patates, Turb vs.

650 - 850 gr/Da

100 Litre Suya 75-150 gr Ekim ve dikimden itibaren 20-30 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır.
Fidanlık Süs Bitkileri vs.

650 - 850 gr/Da

100 Litre Suya 75-150 gr Dikimden itibaren hasat sonuna kadar 15-20 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır.
Tüm meyve ağaçlarında Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Ayva, Kiraz, Vişne, Badem, Bağ, Zeytin, Narenciye vs.

650 - 850 gr/Da veya ağaç başına 30-40 gr

100 Litre Suya 75-150 gr Üç uygulama tavsiye edilmektedir. 1- Tomurcuk ve çiçeklenme öncesinde 2- Meyve Oluşumunda 3- Hasat sonuna kadar
Tüm Endüstri Bitkileri Mısır, Soya, Tütün, Pamuk, Ayçiçeği, Şeker Pancarı vs.

650 - 850 gr/Da

100 Litre Suya 75-150 gr Bitkiler 10-15 cm boya ulaştıktan sonra 20 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır.
Tüm tarla birkileri Arpa, Buğday, Nohut, mercimek vs.

-------------------------

100 Litre Suya 75-150 gr Bitkiler 10-15 cm boya ulaştıktan sonra 20 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır.

 

 

UYARILAR :

- Toprak ve/veya yaprak analizi yapılarak gübre kullanılması tavsiye edilir.
- Çocuklardan ve gıdalardan uzak tutunuz.
- Uygun doz oranlarını asla aşmayınız ve sadece gerekli olan yerlerde kullanınız.
- Gübreleme esnasında maske, eldiven ve gözlük kullanınız.
- Göz, yüz ve deri ile temas ettirmeyiniz, teması halinde bol su ile yıkayınız.
- Kullanılmış olan boş ambalajları başka amaçlarla kullanmayıp imha ediniz.
- Solumayınız
- İçmeyiniz
- Sadece tarımsal amaçlı kullanınız.

 

 


Paylaş