KULLANIM ALANI, KULLANIM ZAMANI, KULLANIM ŞEKLİ VE MİKTARI |
|
KULLANIM ALANI |
KULLANIM ŞEKLİ VE MİKTARI |
KULLANIM ZAMANI |
DAMLAMASULAMA İLE TOPRAKTAN |
YAPRAKTAN |
Tüm Sera Sebzeciliği Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kabak, Soğan, Çilek vs. |
150 - 175 gr/Da
|
100 Litre Suya 75-150 gr |
Dikimden itibaren hasat sonuna kadar 15-20 gün ara ile 3-4 tekerrürde uygulanır. |
Tüm Açık alan Sebzeciliği Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kabak, Soğan, Çilek vs.
|
150 - 175 gr/Da
|
100 Litre Suya 100-125 gr |
Dikimden itibaren hasat sonuna kadar 15-20 gün ara ile 3-4 tekerrürde uygulanır. |
Tüm Yaprağı Yenen Kışlık Sebzeler Karnıbahar, Pırasa, Ispanak, Marul, Kıvırcık, Aysberg vs. |
175-200 gr/Da
|
100 Litre Suya 100-125 gr |
İlkbahardan itibaren 20-30 gün ara ile |
Kavun, Karpuz, Soğan, Havuç, Sarımsak, Patates, Turb vs. |
175-200 gr/Da
|
100 Litre Suya 100-125 gr |
İlkbahardan itibaren 20-30 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır. |
Fidanlık Süs Bitkileri vs. |
175-200 gr/Da
|
100 Litre Suya 100-125 gr |
Dikimden itibaren hasat sonuna kadar 15-20 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır. |
Tüm meyve ağaçlarında Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Ayva, Kiraz, Vişne, Badem, Bağ, Zeytin, Narenciye vs. |
250-300 gr/Da veya ağaç başına 30-40 gr
|
100 Litre Suya 100-125 gr |
Üç uygulama tavsiye edilmektedir. 1- Tomurcuk ve çiçeklenme öncesinde 2- Meyve Oluşumunda 3- Hasat sonuna kadar |
Tüm Endüstri Bitkileri Mısır, Soya, Tütün, Pamuk, Ayçiçeği, Şeker Pancarı vs. |
250-300 gr/Da
|
100 Litre Suya 125-150 gr |
Bitkiler 10-15 cm boya ulaştıktan sonra 20 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır. |
Tüm tarla birkileri Arpa, Buğday, Nohut, mercimek vs. |
-------------------------
|
100 Litre Suya 125-150 gr |
Bitkiler 10-15 cm boya ulaştıktan sonra 20 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır. |