KULLANIM ALANI, KULLANIM ZAMANI, KULLANIM ŞEKLİ VE MİKTARI |
BİTKİ ADI |
YAPRAKTAN UYGULAMA |
DAMLAMA İLE UYGULAMA |
Tüm Sera Sebzeleri ve Çilekte Ekim dikimden iki hafta sonra ilk uygulama yapılır ve hasat sonuna kadar 4-5 uygulama yapılır.
|
100 Lt Suya 350 cc
|
2000-2250 cc / Da
|
Tüm Açık Alan Sebzeleri ve Çilekte Ekim dikimden üç hafta sonra ilk uygulama yapılır ve hasat sonuna kadar 3-4 uygulama yapılır..
|
100 Lt Suya 300 cc
|
1500-2000 cc / Da
|
Tüm Kışlık Sebzelerde Ekim dikimden üç hafta sonra ilk uygulama yapılır ve hasat sonuna kadar 3-4 uygulama yapılır.
|
100 Lt Suya 300 cc
|
1500-2000 cc / Da
|
Kavun, Karpuz Kabaki Ekim dikimden üç hafta sonra ilk uygulama yapılır ve hasat sonuna kadar 3-4 uygulama yapılır. |
100 Lt Suya 300 cc |
1500-2000 cc / Da |
Tüm Yumru Bitkilerde Ekim dikimden üç hafta sonra ilk uygulama yapılır ve hasat sonuna kadar 3-4 uygulama yapılır. |
100 Lt Suya 300 cc |
1500-2000 cc / Da |
Fidanlık ve Süs Bitkileri Ekim dikimden iki hafta sonra ilk kırıma kadar 2-3 uygulama yapılır. |
100 Lt Suya 250 cc |
1500-1750 cc / Da |
Tüm Taş ve Yumuşak Çekirdekli Meyve Ağaçları ve Bağlarda İlk uygulama yaprak oluşumundan sonra 2. uygulama meyve tutumundan sonra üçüncü uygulama hasattan 20 gün önce yapılır. |
100 Lt Suya 400 cc |
Ağaç başına 100-150 cc Omca Başına 30 cc |
Yeşil Alanlar Her biçimden sonra sezon boyunca 4-5 uygulama yapılır. |
100 Lt Suya 300 cc |
1500-2000 cc / Da |
Tüm Tarla ve Endüstri Bitkileri 1. uygulama: yabancı ot ilaçları ile birlikte kullanılır. 2. uygulama: sapa kalkma döneminde kullanılır. |
100 Lt Suya 300 cc |
1500-2000 cc / Da |